Betaalbare airco

Een ideale leefomgeving met een airco
zowel in de zomer als in de winter

Betaalbare airco

Een ideale leefomgeving met een airco
zowel in de zomer als in de winter

Betaalbare airco

Een ideale leefomgeving met een airco
zowel in de zomer als in de winter

Regel uw eigen klimaat in huis

Op zoek naar een (nieuwe) airco voor in huis? Geniet van extra verkoeling tijdens de warme zomermaanden of warm eenvoudig uw kamer op tijdens de winter. Ontdek ons ruime aanbod airco’s en vind de juiste voor bij u thuis.
Wij leveren zowel aan de particuliere als de zakelijke markt. Wij leveren uitsluitend A-merken en kunnen nagenoeg al deze merken uit voorraad aanbieden. Wij hebben ons gespecialiseerd in voornamelijk de merken Panasonic, LG, Daikin, Zephir, Mitsubischi, Haier welke u dan ook op deze site kunt vinden.

Hoeveel kW airconditioning heb ik nodig?

Wanneer u kiest voor een airco is het van belang dat de capaciteit aansluit bij uw ruimte. Wanneer u een te geringe capaciteit heeft zal de airco niet optimaal het klimaat aanpassen, overcapaciteit daarentegen kan onprettig aanvoelen. Uiteraard kunnen wij u adviseren over welk koelvermogen bij uw ruimte past, echter kunt u ook het benodigde koelvermogen redelijk eenvoudig zelf berekenen via de calculator.

Vul de gegevens in en u ziet hoeveel Kw de airco nodig heeft.

Airco assortiment

Energiezuinig

Koel in de zomer en warm in de winter! Het hele jaar door een aangenaam klimaat.

Veilig betalen

U kunt bij ons o.a. met Ideal, Paypal, Mastercard betalen.

Vragen

Stuur een bericht via Whatsapp en wij helpen u graag verder.

Facebook

Like onze FB pagina om op de hoogte te blijven van onze laatste acties.

Testimonials

Klanten aan het woord

Het contact was deskundig. Stap voor stap werd alles uitgelegd. Wensen werden meegenomen en ze gaven tips als we moeite hadden een beslissing te nemen. En ook tussen het eerste contact en de werkelijke uitvoering waren ze duidelijk en communicatief sterk. Al met al een zeer goede ervaring.

Fred Janssen

Na een eerdere slechte ervaring (bij ander bedrijf) werd geïnvesteerd in goed verwachtingenmanagement. Al mijn mailtjes met nog meer (detail)vragen en zorgen werden netjes beantwoord.

Wij zijn goed geïnformeerd en hebben een keuze kunnen maken waar wij zeer tevreden over zijn.

Suzanne van Cuijk

Goed vakkundig advies, nemen de tijd om de koel/warmte capaciteitsberekeningen uit te leggen in inzichtelijk te maken. Zo ben jij als consument in-control en maak je een wel geïnformeerd keuze.

Tot op heden geen spijt van de keuze!

Gerda Vermeulen

Winkelwagen
0