Volledig ontzorgd genieten?
Maak indruk met Ambitious!

Een dj voor het bedrijfsfeest huren zoals personeelsfeest of ander zakelijk evenement

Lounge, allround of silent dj, mannelijk of vrouwelijk

Allround

Een allround dj van Ambitious mixt alle stijlen muziek non-stop aan elkaar zonder pauzes

Ervaren

Een bedrijfsfeest dj van Ambitious draait al langer, regelmatig zakelijke evenementen.

Attent

Een allround dj van Ambitious is vriendelijk en weet dat het feest draait om jullie en je gasten.

Professioneel

Een bedrijfsfeest dj van Ambitious heeft contact, bereidt zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.

Specialist in zakelijke events

Mag jij het komende personeelsfeest organiseren of zit j in de feestcommissie voor het komende jubileum? Naast het zoeken van een geschikte feestlocatie wil je vast ook muziek om de borrel en/of de feestavond onvergetelijk te maken. Wij zijn Ambitious. Al sinds 1996 draaien onze allround dj’s op bedrijfsfeesten. Ons team werkt (soms letterlijk) dag en nacht om elk zakelijk event uniek, betaalbaar, exclusief, maar in ieder geval speciaal te maken. Wil je een band of dj? Wij adviseren een allround dj van Ambitious. Een dj van Ambitious gaat er namelijk voor zorgen dat je gasten nog lang over het feest napraten. Natuurlijk wil je dat er veel gedanst wordt, maar ook dat gasten nog met elkaar kunnen praten. Je hebt zelf wel muziekwensen, maar gaan de je collega’s of relaties daar ook op los? Hoe bouw je een bedrijfsfeest eigenlijk op? Start je met een energizer en zo ja, hoe laat is dan gebruikelijk? Zoek je een dj die niet alleen komt draaien, maar ook met je meedenkt? Dan zoek je een ervaren, professionele en attente allround dj van Ambitious.

Complimenten van bedrijven

Bedankt voor je bijdrage op ons feest. Hoewel onze communicatie wat rommelig verliep (jou niet aan te rekenen), was de avond super! Je ontspannenheid is echt super, ook na wat overleg zonder precies een wens toch dat sfeertje bouwen wat we graag wouden. Nog speciale dank van onze neefjes en nichtjes, die hebben erg genoten op het geïmproviseerde kinderfeest!

Martijn & Leonieke Homan-Dekker

Johan heeft onze trouwdag supergoed en leuk en spontaan afgesloten met een knalfeest als geweldige VJ. We zijn zeer blij dat we voor hem hebben gekozen voor onze belangrijkste dag. Dank je wel voor het meedenken en het organiseren van deze knal leuke avond.

Martin & Patricia Jungschlager

Johan en Boris hebben de tijd genomen om ons te leren kennen zodat ze precies wisten hoe wij ons huwelijksfeest voor ons zagen. Eén van onze grootste wensen was dat het een knalfeest zou worden en dát was het zeker! Overigens was ook de samenwerking met Ambitious erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!!

Jeroen de Soeten & Margriet Middelkoop

Lees meer over de bedrijfsfeest dj’s van Ambitious en alle mogelijkheden

Muziek & techniek voor het personeelsfeest

Wanneer je de dj show voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest bij Ambitious boekt, haal je niet alleen een ervaren dj in huis. Ons ervaren team verzorgt ook alle apparatuur, transport, planning & afstemming. Zo denken wij graag mee over de stijl die je op het feest wilt neerzetten. Door vele optredens en een groot netwerk aan dj’s en artiesten zorgen wij voor de juiste man of vrouw achter de knoppen. Onze dj’s, artiesten en ook technici weten als geen ander wanneer er wat van hen wordt verwacht.

Opening bedrijf(spand) of jubileum

De start van een bedrijf, de opening van een nieuw bedrijfspand of een jubileum is een mooie aanleiding voor een bedrijfsfeest. Vaak worden er twee events georganiseerd, één personeelsfeest voor de collega’s en een bedrijfsfeest voor stakeholders. Ambitious denkt in ieder geval graag mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dj met videoclips? Onze allround vj mixt dan videoclips maar ook visuals zoals bedrijfsvideo’s of -presentaties met het eventueel nieuwe logo, beeldmerk en huisstijl.

Tip! huur een professional

Er gaat vaak heel wat voorbereiding vooraf aan een personeels- of bedrijfsfeest. De muziek is één van de zaken waar organisatoren regelmatig stress over hebben. Gaat er niets mis? Komt het feest wel los? Of, erger nog, komt de dj wel bij het bedrijfsfeest opdagen? Onze dj zorgt ervoor dat het personeelsfeest spetterend wordt afgesloten. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Wij adviseren dan ook de dj bij een betrouwbare en ervaren partij zoals Ambitious te boeken. Tijdens een persoonlijk gesprek laten we graag zien welke kwaliteit en service je van ons kunt verwachten. Lees ook eens onze onafhankelijke reviews om een goed beeld van ons te krijgen.

Prijzen all-in bij Ambitious

Bij Ambitious werken we altijd met een all-in prijs. Dat vinden wij fijn, omdat we graag duidelijk en helder communiceren. Verrassingen houden we graag positief. De prijs die je betaalt voor een bedrijfsfeest dj is dus inclusief apparatuur en BTW en zonder reiskosten. Daar rekenen we niets voor. Om je een idee te geven van de kosten, maken we geheel vrijblijvend een voorstel op maat. Je kunt ook kiezen voor één van onze aantrekkelijke pakketten. Welke drive-in show het beste aansluit bij het bedrijfsfeest kun je zien op de pagina tarieven.

Zet jij de eerste stap naar een onvergetelijk personeelsfeest of zakelijk evenement met een dj van Ambitious?