Geen verborgen kosten

24/7 klantenondersteuning

Binnen één minuut online geregeld!

Taxi Maastricht

Safe on the road with
Airport Taxi Maastricht

043 781 00 03

06 843 132 33

Welkom

bij Airport Taxi Maastricht

Wij zijn trots om jou een uitstekende taxidienst te bieden in deze levendige stad. Of je nu een inwoner van Maastricht bent of een bezoeker, wij staan klaar om je veilig, comfortabel en stipt naar je bestemming te brengen.

Onze ervaren en betrouwbare chauffeurs kennen de straten van Maastricht als hun broekzak en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een plezierige en probleemloze reis hebt. Naast onze diensten binnen Maastricht, bieden wij ook nationaal taxivervoer door heel Nederland en zelfs internationale ritten.

Of je nu een zakenreis maakt naar een andere stad in Nederland of een ontspannen vakantie plant in het buitenland, wij staan voor je klaar om je comfortabel en veilig naar elke gewenste bestemming te brengen. Stap in en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van Airport Taxi Maastricht.

Onze

reis door de tijd

Ons verhaal begint meer dan 10 jaar geleden geleden, toen we met passie en toewijding besloten om een vooraanstaande taxidienst in Maastricht op te zetten. Sindsdien hebben we gestaag aan onze reputatie gewerkt en zijn we uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de branche.

We hebben talloze reizigers veilig en efficiënt vervoerd, waarbij we altijd de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid hebben nagestreefd. Onze geschiedenis is rijk aan verhalen van vriendschap, samenwerking en onvergetelijke momenten met onze passagiers.

Reis met ons mee en ontdek de reiservaring die je verdient!

Waarden

en missie

Onze waarden vormen het fundament van ons bedrijf. We geloven in eerlijkheid, integriteit en respect in al onze interacties. Onze missie is om uitstekende taxidiensten te leveren die voldoen aan de individuele behoeften en verwachtingen van elke klant. We streven naar een naadloze en zorgeloze reiservaring, waarbij we veiligheid, comfort en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Ons team van toegewijde chauffeurs wordt zorgvuldig geselecteerd en getraind om uitmuntende service te bieden en jouw tevredenheid te waarborgen. We zijn er trots op dat we een positieve impact kunnen hebben op de reiservaring van onze klanten en streven ernaar om elke rit een uitzonderlijke ervaring te maken.

Boek snel en eenvoudig een taxi

 per telefoon of via Whatsapp

043 781 00 03

06 843 132 33

Flexibiliteit

Constant speelt Airport Taxi Maastricht in op veranderingen en de vraag van onze klanten.

Met onze punctualiteit kunt u met een gerust hart uw reis plannen, wetende dat wij uw schema respecteren en u tijdig naar uw bestemming brengen.

Comfort en Gemak

Stap in onze comfortabele en ruime taxi’s en geniet van een ontspannen rit naar de luchthaven.

Onze voertuigen zijn goed onderhouden en voorzien van alle gemakken om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Reis stijlvol in een luxe auto, elektrische auto of taxibus.

Veiligheid & Professionaliteit

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, professioneel en beschikken over de juiste certificaten.

U kunt erop vertrouwen dat u in veilige handen bent tijdens uw reis met onze luchthaventaxi’s in Maastricht.

24/7 Taxiservice

Of u nu vroeg in de ochtend of laat in de avond reist, onze 24/7 service staat altijd voor u klaar.

Wij begrijpen dat reizen geen kantooruren kent en daarom kunt u op elk moment van de dag op ons rekenen voor uw transportbehoeften.

jaar actief

Aantal ritten

Aantal km afgelopen jaar

Tevreden klanten

}

Gegarandeerd op tijd

Wij houden altijd rekening met mogelijke file of andere vertraging. We plannen de reis van tevoren, zodat we precies weten waar we moeten zijn en hoe we moeten rijden.

Persoonlijke service

Wij bieden u een vriendelijke en professionele service, waarbij uw wensen centraal staan.

N

Vertrouwde service

Veel van onze klanten zijn terugkerende klanten die vertrouwen op onze service vanwege de consistente kwaliteit en betrouwbaarheid die wij bieden.

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar, wij staan klaar om u op te halen waar en wanneer u maar wilt. Geen gedoe met parkeren of wachten op het openbaar vervoer.

Eerlijke tarieven

Onze tarieven zijn eerlijk en transparant, zonder verborgen kosten, zodat u weet waar u aan toe bent.

Lokale kennis

Wij kennen de omgeving goed en kiezen de snelste en meest efficiënte routes, zodat u snel op uw bestemming aankomt.

Klanten aan het woord

Denn Wijn
Denn Wijn
23 April 2024
Top service, voor ons tripje naar milaan hebben wij op de heen en terug vlucht gebruik gemaakt van de service. Aanrader voor ieder
jeroen bastiaens
jeroen bastiaens
23 April 2024
Geweldige service, last minute geboekt en dat was geen enkel probleem!
Frank Lambij
Frank Lambij
23 April 2024
Staat altijd 24/7 vriendelijk klaar! Al is het 3uur s’nachts of last minute na je vlucht, taxi airport maastricht staat voor je klaar.
raoul leclercq
raoul leclercq
23 April 2024
Super fijne taxi! Aardige chauffeur en heel flexibel!
Ivo Jansen
Ivo Jansen
23 April 2024
Optijd, flexibel en super vriendelijk! Super fijne ervaring!
Max Jonker
Max Jonker
21 April 2024
Goede service en een mooie auto. Op tijd en vriendelijk.
Caroline van den Berg
Caroline van den Berg
7 April 2024
Ik heb dit taxibedrijf al verschillende malen gebruikt. Ze zijn altijd op tijd aanwezig. De taxi zelf is netjes verzorgd. De chauffeur is zeer vriendelijk en altijd in voor een praatje. Maar hij laat je ook rustig werken als je dat wilt.
Mick Muller
Mick Muller
6 April 2024
Alles eenvoudig online kunnen regelen en snel een persoonlijke bevestiging mogen ontvangen. De service en communicatie waren top, dank voor de comfortabele ritten van en naar Zaventem!
Praseet YT
Praseet YT
28 Maart 2024
Good ride. Well taken care of. Remember to call them for confirmation if your booking is less than 3hrs or less.